Arcus

Vinordia AS

Vinordia er et heleid datterselskap i ArcusGruppen som importerer vin direkte fra utenlandske produsenter. Vinordia ble opprettet i 2002, og representerer i dag flere store vinhus på det norske markedet. Vår styrke er høy vinfaglig kompetanse kombinert med inngående kjennskap til det nordiske markedet, gjennom våre tette bånd til Arcus. På åpne sider finner du informasjon om våre vinprodusenter, er du i bransjen kan du logge inn på produktsidene og finne informasjon om våre viner, laste ned produktark og smaksark.

Vinordia har de siste årene bygd opp et bredt produktutvalg fra gode leverandører over hele verden. Porteføljen vår består av viner i en vid prisskala, felles for dem alle er at de er fremstilt av mennesker med stort engasjement for vinproduksjon og familier med lange tradisjoner. Disse autentiske vinene mottar jevnlig heder og ære i nasjonal og internasjonal presse. Dette gjør at vi føler oss trygge på at det utvalget av leverandører du finner i vår portefølje også skal treffe deg som konsument og kunde!

Vår portefølje teller i dag ca 160 vinmerker fordelt på ca 50 produsenter. De fleste av produsentene er europeiske, men vi har også noen produsenter fra den nye verden, som Odfjell Vineyards og Caliterra fra Chile. Blant våre viktigste samarbeidspartnere i Europa kan nevnes spanske Bodegas Chivite, italienske Casa Girelli, franske Domaine Laroche og champagnehuset Pommery.

I tillegg til de store prestisjefylte vinhusene, spesialiserer Vinordia seg på å finne viner av høy kvalitet fra mindre produsenter som for eksempel de franske Olivier Leflaive (Bourgogne) og Château la Nerthe (Châteauneuf-du-Pape).

Vi er utrettelige i vår søken etter gode produkter, og vi søker genuine og ærlige viner fra hele verden. Kvalitet til rett pris er et av våre viktigste kriterier.

Under finner du en oversikt over våre viktigste samarbeidspartnere sortert etter land.