Cocktails

Påskecocktails

Gul er påskens farge, uten tvil. Gule kyllinger, blomster og påskeegg pryder ett hvert hjem. Hva med å lage noen cocktails i samme stilen også?

Smaken av påske - Soloslush og Akevitt

- nytes på tur eller hjemme på terrassen
C0057.MP4.01_59_11_26.Still003.jpg#asset:15909

Du trenger:

4 cl Fatmodnet akevitt
Solo
Snø (hvis ren) eller knust is
Kvikk Lunsj

Slik gjør du: Fyll et glass eller en turkopp med snø (eller knust is), tilsett deretter akevitt og Solo. Mengde akevitt avhenger litt mtp. hvor stort glasset/koppen er. Er det et lite glass/kopp tar man litt mindre akevitt. Pynt med en stripe Kvikk Lunsj.

Se hvordan det gjøres her: Smaken av påske, steg for steg!

Akevitt Sour

- Nytes på verandaen
pisco-sour-and-apple-cider-cocktail-picture-id871548164.jpg#asset:15921

Du trenger:

4 cl Blank, ulagret botanisk akevitt

4 cl Ferskpresset sitronsaft

2 cl Sukkerlake (kok 1:1 vann og sukker)

1 eggehvite*

Slik gjør du: Ha alle ingrediensene i en shaker, og shake først uten isbiter i ca 15. sekunder, shake en gang til men dennegange med is, helt til shakeren kjennes kald (15 - 30 sekunder). Hover i et glass med is.

*Eggehvite tilfører ingen smak, kun tekstur, altså den flotte skumkanten på toppen. Kan droppes.

Klassisk Margarita

- Nytes før, til og etter maten.

avocado-and-lime-margarita-picture-id862453044.jpg#asset:15922

Du trenger:

4 cl Blank Tequila

3 cl Appelsinlikør

2 cl Ferkspresset lime ( eller sitron)

Slik gjør du: Ha ingrediensene i en shaker med is, og shake. Hell over i et glass med fylt med is. Tips. Fukt kanten av et glass med lime, dypp i salt.