Om oss

Arcus er en ledende norsk og nordisk brennevinsaktør med datterselskaper i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland. Selskapet har gjennom mange tiår utviklet og solgt kjente norske brennevinsmerker til Vinmonopolet, taxfree og Horeca i Norge.

Noen av våre mest kjente merkevarer er akevittene Gammel Opland og LINIE aquavit, Løiten aquavit, samt Braastad Cognac og Vikingfjord vodka. I vår portefølge finner man tradisjonsrike produkter med en lang historie som strekker seg helt tilbake til 1800-tallet, samt nye, moderne produkter med spennende og innovative smaker.

Arcus representerer også en rekke internasjonale brands som bl.a. Bardinet, Gibson's Gin, Plantation Rom, Buffalo Trace Bourbon, Fireball, José Cuervo, Bushmills og Giffard i Norge.

Salgsteamet vårt består av en kunnskapsrik gjeng med mange års erfaring fra bransjen og med stor lidenskap for produktene.

Vi tilbyr et bredt utvalg produkter fra alle de viktigste brennsvinekategoriene, og vi er opptatt av å finne de riktige produktene til enhver settinger. Vi jobber like engasjert og lidenskapelig om det gjelder å finne en god aquavit til et klassisk norsk måltid, det riktige produktet til afterski, eller å jage nye smakskomponenter på innovative cocktailbarer. Uansett anledning, så har vi alltid et godt forslag.

Vi ønsker å dele vår lidenskap og kunnskap om brennevin med deg. Vi lover deg spennende messer, smakinger og arrangementer i regi av Arcus.

Salgsteamet

Snakk med oss, ring oss, spør oss, smak med oss – vi er her for deg!

Img 1983

Holger Gramstad

Country Manager, Norway

Img 1970

Jonas Zeitzmann

Marketing Manager

Img 1924

Jimmy Segrén

Sales Manager

Tommy Jacobsen Feb2020

Tommy Jacobsen

Brand Manager

Raul Hjemmeside

Raul Grechi

Account Manager

Henrik Hjemmeside

Henrik Kay

Account Manager

Elizabeth Neofytou Svart Hvit 3

Elisabeth Neofytou

Market Communications Manager