Om oss

Arcus er en ledende norsk og nordisk brennevinsaktør med datterselskaper i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland. Selskapet har gjennom mange tiår utviklet og solgt kjente norske brennevinsmerker til Vinmonopolet, taxfree og Horeca i Norge.

Noen av våre merkevarer er akevittene Gammel Opland og Linie aquavit, samt Braastad Cognac og Vikingfjord vodka. Arcus representerer også internasjonale brands som Label 5, Negrita, Plantation Rom, Buffalo Trace Bouron, Fireball, Glen Moray og Clontarf i Norge, og tilbyr et bredt utvalg produkter fra alle de viktigste brennevinskategoriene.

Brennevinsteamet vårt består av en kunnskapsrik gjeng med mange års erfaring fra bransjen og med stor lidenskap for produktene. Våre produkter er både tradisjonsrike med lang historie og merkevarer fra langt tilbake på 1800-tallet, men også nye, moderne produkter med spennende og innovative smaker.

Brennevinsteamet er opptatt av å finne riktige produkter til alle settinger, og jobber like engasjert og lidenskapelig om det gjelder å finne en god aquavit til et klassisk norsk måltid, det riktige produktet på afterski, eller å jage nye smakskomponenter på innovative cocktailbarer. Uansett anledning, så har vi alltid et godt forslag.

Du er viktig for oss og vi ønsker å dele vår lidenskap og kunnskap om brennevin med deg. Vi lover deg spennende messer, smakinger og arrangementer i regi av Arcus. Vi ser frem til å høre fra deg.

Salgsteam

Snakk med oss, ring oss, spør oss, smak med oss – vi er her for deg!