Om oss

Arcus er en ledende norsk og nordisk brennevinsaktør med datterselskaper i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland. Selskapet har gjennom mange tiår utviklet og solgt kjente norske brennevinsmerker til Vinmonopolet, taxfree og Horeca i Norge.

Noen av våre merkevarer er akevittene Gammel Opland og Linie aquavit, samt Braastad Cognac og Vikingfjord vodka. Arcus representerer også internasjonale brands som Label 5, Negrita, Plantation Rom, Buffalo Trace Bouron, Fireball, Glen Moray og Clontarf i Norge, og tilbyr et bredt utvalg produkter fra alle de viktigste brennevinskategoriene.

Brennevinsteamet vårt består av en kunnskapsrik gjeng med mange års erfaring fra bransjen og med stor lidenskap for produktene. Våre produkter er både tradisjonsrike med lang historie og merkevarer fra langt tilbake på 1800-tallet, men også nye, moderne produkter med spennende og innovative smaker.

Brennevinsteamet er opptatt av å finne riktige produkter til alle settinger, og jobber like engasjert og lidenskapelig om det gjelder å finne en god aquavit til et klassisk norsk måltid, det riktige produktet på afterski, eller å jage nye smakskomponenter på innovative cocktailbarer. Uansett anledning, så har vi alltid et godt forslag.

Du er viktig for oss og vi ønsker å dele vår lidenskap og kunnskap om brennevin med deg. Vi lover deg spennende messer, smakinger og arrangementer i regi av Arcus. Vi ser frem til å høre fra deg.

Salgsteam

Snakk med oss, ring oss, spør oss, smak med oss – vi er her for deg!

Søren

Søren Nielsen

KAM

Arcus glade danske! Med godt over 10 års erfaring fra bransjen og mange år som selger rundt i Norge, har Søren en bred kunnskap innenfor brennevin, og en dyp forståelse og genuin interesse i Horeca bransjen og alle som jobber i den.

Jimmy

Jimmy Segrén

Distriktssjef - Oslo, Buskerud, Oppland, Hedmark, Vestfold, Agder, Telemark, Troms, Nordland og Finnmark.

Sosial og utadvendt med røtter fra Nord-Sverige jobber Jimmy fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord. Han har stor interesse for nordisk brennevin og matkultur.

Niclaes

Niclaes Norstad

Distriktssjef - Oslo, Hordaland, Rogaland, Akershus, Østfold, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og Trøndelag.

Niclaes har hatt stor interesse for akevitt og brennevin i mange år og har over gjennomsnittet stor interesse for cocktails, salg og fokus på kvalitet.

Holger

Holger Gramstad

Country Manager, Norway

Jonas

Jonas Zeitzmann

Trade Marketing Manager - Spirits

Jonas har bakgrunn fra restaurantbransjen med øye for detaljer. Han er ansvarlig for markedsføringen av vår portefølje i det norske marked.