Om oss

Arcus er en ledende norsk og nordisk brennevinsaktør med datterselskaper i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland. Selskapet har gjennom mange tiår utviklet og solgt kjente norske brennevinsmerker til Vinmonopolet, taxfree og Horeca i Norge.

Noen av våre mest kjente merkevarer er akevittene Gammel Opland og LINIE aquavit, Løiten aquavit, samt Braastad Cognac og Vikingfjord vodka. I vår portefølge finner man tradisjonsrike produkter med en lang historie som strekker seg helt tilbake til 1800-tallet, samt nye, moderne produkter med spennende og innovative smaker.

Arcus representerer også en rekke internasjonale brands som bl.a. Bardinet, Gibson's Gin, Plantation Rom, Buffalo Trace Bourbon, Fireball, José Cuervo, Bushmills og Giffard i Norge.

Salgsteamet vårt består av en kunnskapsrik gjeng med mange års erfaring fra bransjen og med stor lidenskap for produktene.

Vi tilbyr et bredt utvalg produkter fra alle de viktigste brennsvinekategoriene, og vi er opptatt av å finne de riktige produktene til enhver settinger. Vi jobber like engasjert og lidenskapelig om det gjelder å finne en god aquavit til et klassisk norsk måltid, det riktige produktet til afterski, eller å jage nye smakskomponenter på innovative cocktailbarer. Uansett anledning, så har vi alltid et godt forslag.

Vi ønsker å dele vår lidenskap og kunnskap om brennevin med deg. Vi lover deg spennende messer, smakinger og arrangementer i regi av Arcus.

Salgsteamet

Snakk med oss, ring oss, spør oss, smak med oss – vi er her for deg!

Img 1983

Holger Gramstad

Country Manager, Norway

Tommy Jacobsen

Brand Manager

Img 1924

Jimmy Segrén

Sales Manager

Img 2856

Martin Ringlander

District Manager

Martin har lang bransjeerfaring og et brennende engasjement for både mat og brennevin, gjerne i kombinasjon. Han har ansvar for kunder i Oslo, Hordaland, Rogaland, Akershus, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.

Img 2007

Mats Kristiansen

District Manager

Mats har variert erfaring fra utelivsbransjen, og et genuint ønske om at hans kunder skal lykkes med sine prosjekter. Han har ansvar for kunder i Østfold, Vestfold, Agder, Akershus, Telemark, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo og Nord-Norge.

Img 1970

Jonas Zeitzmann

Trade Marketing Manager - Spirits

Jonas har bakgrunn fra restaurantbransjen med øye for detaljer. Han er ansvarlig for markedsføringen av vår portefølje i det norske marked.  

Elizabeth Neofytou Svart Hvit 3

Elisabeth Neofytou

Market Communications Manager

Med en MSc i politisk kommunikasjon har Elisabeth erfaring fra politikken og fra konsulentbransjen. Hun er ansvarlig for all markedsrettet kommunikasjon og PR i Arcus Norway AS.