Omvisning i vår produksjon

Visste du at hos Arcus ligger det over 7.000 eikefat fylt med akevitt, eller at norsk akevitt må være laget av potetsprit basert på 95% norske poteter? Dette - og mye mer - kan du lære om når du besøker Arcus.

Velkommen til Arcus! Vi ønsker å gi deg en skikkelig god og lærerik opplevelse.

I vårt historiske og velduftende krydderrom vil en av våre brennevinseksperter vise deg hvordan krydder anvendes i ulike typer brennevin. Derfra går vi til destillasjonsrommet med fem kobberkjeler som destillerer brennevin året rundt. Her destilleres brennevin som akevitt, gin og norsk whisky.

Arcus har egne tønnemakere som vedlikeholder våre 7.000 eikefat. Fra balkongen på fatlageret kan du nyte utsikten over tusenvis av sherryfat og høre lyden av akevitt som modnes.

Etter omvisningen er det anledning for smaksprøver (Aldersgrense 20 år). Du kan også få servert god, norsk mat. 

Kontakt og forespørsel

[email protected] / Gunhild Aasland +47 415 02 716