Produksjonssteder

Arcus Gjelleråsen – Arcus flyttet til Gjelleråsen i mai 2012. Her er det tapperi, krydderkammer, destilleri og imponerende fatlager med over 8000 eikefat. Pr. høst 2016 produserer vi 16 -18 millioner liter vin og brennevin. 

Tiffon/Jarnac –  Cognachuset Tiffon eies av familien Braastad og Arcus. Tiffon har en lang historie med en rik fortid og nåtid av cognac produksjon. 

1875: Mederic Tiffon grunnlegger La Maison Tiffon i Jarnac. 

1913: Sverre Braastad gifter seg med Edith Rousseau, niese av Tiffon grunnlegger Mederic Tiffon. 

1919: Sverre Braastad fortsetter familiebedriften og etablerer Cognac Tiffon S.A. Han utvikler selskapet til å bli det største, familiedrevne selskapet innen produksjon av cognac. 

Atlungstad – Arcus AS leier lokaler hos Atlungstad Brenneri AS for å kunne produsere håndverksbrennevin i mindre opplag. På Atlungstad har Arcus alle muligheter til å kunne produsere nyskapende produkter som kan begeistre våre kunder.  

Ljungbyhed – I Sverige produser Arcus Snälleröds produktene etter gamle håndverksmessige prinsipper. Produksjonen er økologisk sertifisert, og fremstiller tradisjonelle ekstrakter, destillater og konsumferdige brenneviner. 

Produksjonen Omvisning i vår produksjon