Morsa Aquavit

Morsa Aquavit er produsert etter en originaloppskrift fra Moss i 1833. Akevitten har fått et opphold på sherryfat og er kraftig krydret med hovedvekt på karve, i tillegg til anis, fenikkel og humle. Godt avrundet fatpreg.

Kr. 469,900,70 l — kr 642,70 pr. liter - 40.0%

Passer til

Lam og sau og svinekjøtt.

Smak

Bløtt anslag, fint krydderpreg, lang ettersmak.

Lukt

Sitrus, appelsinsjokolade, karve, nøtter og eik.

Farge

Gyllen.

Serveringstemperatur

Fra 12 til 14 grader

LAND

Norge

DISTRIKT

Øvrige

merkevare

Morsa

Produksjonsmetode

14 md på fat.

Årgang

0

Vecturanummer

201490

Varetype

Brennevin

Varenummer

3957301

Produktutvalg

Bestillingsutvalget

Korktype

Skrukapsel

EAN-nummer

7048352014903

Emballasjetype

Glass

EPD-nummer

205260

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Print produktark Print smaksnotat Last ned bilde